Första skoldagen

Första skoldagen gick bra och vi fick veta lite mer om hur det kommer att bli det närmsta året.
Efter skolan så åkte jag och Isabel hem till henne där vi käkade och kollade på lite film och nu senare på kvällen blev det att umgås lite med Emelie och Eric.

Love and toast

När min mamma kom hem från stockholm igårkväll så hade hon med sig lite saker hem, Det var blandannat parfymer, handkrämer, dusch kräm och body loution, älskar verkligen dofterna!
Nu ska jag iallafall stiga upp från sängen och sedan vidare mot första dagen i skolan.

Modell för en dag

För någon vecka sedan så var jag Modell för en dag i norrköping, allt var riktigt bra, bilderna blev jätte fina och dom som jobbade där var jätte duktiga. Det började att jag blev sminkad av en Make-up artist och sedan fick jag vänta en liten stund innan det blev min tur att fotograferas. jag hade med mig 3 ombyten så att jag kunde varijera  lite på bilderna då dom ochså ändrar bakgrund och ljus flera gånger.
När vi hade fotograferat klart så skulle jag välja ut några bilder vilket var ett ganska svårt beslut. Bilderna var så fina så man ville ha alla men jag bestämde mig för att köpa 25 bilder och det gick på ungefär 2000:-
 
Jag rekomenderar starkt att testa på att vara en modell för en dag. Det är värt priset och det var en fantastisk upplevelse som jag gärna skulle göra igen!
Laddar upp mer bilder vid något annat tillfälle.

ny header!

Tyckte att det kändes på tiden att ändra designen så nu är det äntligen gjort!

Grattis Emelie i efterskott!

Nu sitter vid på Emelies altan och har precis käkat några goda hamburgare. Även att det var ett tag sedan Emelie fyllde år så åkte jag och Lina ner till spa't nere i stan och köpte ett presentkort till henne.

Vi hade egentligen tänkt att åka ner och kolla på bio men då jag behöver spara mina pengar så blir det nog bara en lugn hemmakväll med en film eller så kanske det bara blir att bara snacka lite.