Pastellfärg

Älskar verkligen färg och pastell färg är ju väldigt modernt just nu och kommer förmodligen även vara i sommar ochså. Den här och några grejer till fick jag med mig hem från igår.

Bilder sedan tidigare idag

Eftersom att jag bara hann hem och packa innan träningen så bestämde vi oss för att käka lite på subway.


dålig uppdatering

Har varit lite dåligt med inlägg idag men det beror på att jag har haft fullt upp. Började i skolan vid 8 sedan skulle jag på ett träningspass och direkt efter gå på tjejkväll på stan. Fick med mig lite saker hem som jag visar senare.
Nu tänkte jag iallafall gå och lägga mig. Puss.

Dagens outfit

Mobilbilder.

Tröja, Lager 157, byxor, H&M.


Just nu


ATM

Tjoo bloggen, Louise och jag sitter på Mejeriet och vi har precis dansat lite. Vi tänkte ta något och käka så hör av mig senare, xoxo.

I love when the wind tickle my skin


my day

Det har varit en helt vanlig skoldag idag så jag har väl inget specielt att säga om det. Efter skolan så åkte jag och Isabel hem till henne och vi såg på Happy feet 2 och sedan såg vi på Alvin och gänget 3.

Varm choklad!


Really?

Såg att jag mitt inlägg om dom bilderna som jag och Isabel tog har kommit upp på mest kommenterade inlägg på blogg.se. tredje plats för att vara exakt. men inlägget har ju 18 kommentarer kan det verkligen stämma att det är det mest kommenterade inlägget på hela blogg.se? haha. Aja man ska ju iallafall inte klaga då vet men ju att kommentera andra bloggar funkar och statistiken går bara upp!

Nya solbrillor och klocka

Fick hem ett nytt ur i posten idag som jag hade beställt för ett tag sedan. jag glömde även att visa att jag fick med mig 2 solbrillor igår från Lager 157.

Jag och Isabel Del 3


Veckans blogg

Nu är Veckans blogg utsedd. Hon verkar vara en härlig och färgstark person, gillar bloggen skarpt. tryck på bilden för att komma till bloggen.

Nytt i garderoben

Allt är ifrån Lager 157.

Mupp

Visste ni att jag hade 4 ögon?.. Nej inte jag heller..


Fixat Emelies blogg!

Nu sitter Emelie här och jag har precis fixat hennes blogg kolla här! fixade bara lite snabbt och vi skulle fixa den lite mera någon annan gång.

Bara för att det är så sjukt skönt ute!

Sitter ute i solen och jobbar på Brännan. Det är 17 grader i skuggan och ännu varmare i solen. Ttyl.


Jag och Isabel Del 2


Picnik på balkongen

Inatt sov jag hemma hos louise och hade det allmänt mysigt och efter skolan idag så gick vi först hem till louise där vi snackade och Emelie och Louise åt lite sushi på hennes balkong. Sedan tog vi bussen hem till Moa och där spelade vi Just Dance och nu har jag precis ätit och tänkte dra mig tillbaka till moa igen. hörs senare!

You know my name not my story


Nu står jag utanför och väntar på att Emelie och Louise ska köpa sushi.


Gårdagens outfit

Byxdress - Thailand, Kofta -  H&M 199:-, Tubhalsduk H&M. Allt är ganska gammalt.

Nu har jag fixat min bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

Just nu sitter vi och kollar på big brother och snackar.

Bilder sedan tidigare av kvällen.

Hemma hos Louise

Nu sitter jag hemma hos Louise och vi har käkat lite tacos och snart tänkte vi dra vidare till Hemmakväll och köpa lite godis. Jag vet inte om vi skulle möta några lite senare men det lär vi väl få se.

Veckans blogg

Min bloglovin! glöm inte att skriva vad ni har gjort för att få extra chans!

En dag i skolan

Idag bestämde vi oss att ta med våra systemkameror till skolan för att ta lite kort det blev en del fina bilder och lite mindre bra bilder. Eftersom att vi har halvstudiedag imorgon och börjar vid 1 så sover jag över hos Louise ikväll. Där kommer det att bjudas på mat och annat gott framför tvn.

I väntan på bussen, schteek.


Jag och Isabel Del 1

Haha, call me! ;)

Heeeeeader!!

Vad tycks om min nya header? :)

Mejeriet

Idag så blev det att först gå i skolan (som vanligt) det var iallafall skönt att det var så sjukt varmt ute och solen stekte. Sedan åkte jag och Isabel till Ludde och Mötte Cissi vi snackade lite och sånt. Sen stack vi hem till Isabel och där råka jag slummra till haha, och sedan drog vi vidare och tog lite kort (kommer bilder imorgon).
På kvällen sen så ringde Therese och fråga om vi ville hänga med henne till Mejeriet för att kolla på någon uppvisning så vid halv 8 så befann vi oss där och lyssnade på lite musik osv.
Therese ♥
Isabel♥

bad update

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag men det blir det ändring på tills imorgon har nämligen haft så mycket att göra idag och inte haft någon tid.

Nu har jag precis ätit räkmackor och kollat på big brother.


2 Latest Instas

image description
image description

Vårkänslor


I Skolan

Nu sitter jag i skolan jag gör ett arbete om Benjamin Franklin (han som uppfann elen). har inte hänt speciellt mycket idag men senare blir det att gå lite på stan tillsammans med Lina och sedan Gitarrlektion.

Ny design

Nu har jag fixat designen lite så att det inte bara ser tråkigt ut, jag har den hära designen sålänge tills jag fixar en annan för jag vet inte riktigt vad jag vill ha och den som jag har nu blev inte den bästa.

As long as you're prepared to fight


Donut Bun


Dagens outfit

Mobilbilder


10 grader och solsken var det ja

Nu när det egentligen skulle ha blivit sol så slog det såklart över och det blev storm istället.


efterbliven blogg

Just ni går det inte att kommentera min blogg men ska försöka fixa det nu! Nu funkar det igen!

När ljuset tränger sig förbi så lyser det upp hela min dag.

Nu har jag precis duschat och tänkte snart gå och lägga mig för att orka ta mig upp för sängen och gå till skolan.
Nu när man har praoat i 2 veckor så känns det nästan som att skolan är förbi och att man redan har kommit ut i arbetslivet, haha. Föresten vill jag bara meddela att jag har tagit mitt besöksrekord idag, Keep it up.

Hur man bakar en liten kladdkaka

Haha bjuder pån.
Recept:
Ingredienser
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt
Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde eller glass
Kankan blev skit god och helt perfekt kladdig receptet hittar ni här!

Nu har vi landat hemma hos Cissi

Efter att vi bakade (kommer bilder sen) så drog vi hem till cissis place och det är där vi befinner oss just nu. Och vi tänkte bara snacka lite och lyssna på musik och lite andra grejer förmodligen.

Mobilbilder


The last time i notice was when your weren't here


Ny Bikini

Har precis käkat lite pannkakor och lagt över lite bilder. Bikinin är från H&M och kostade 228:-. Nu ska jag iallafall börja packa och sedan dra mig mot Louise. Hörs ikväll!

Love you

Nu sitter Jag och Cissi i mit kök och vi tänkte bara en liten kladdkaka. Tidigare idag så har vi tagit lite kort och sånt. Ni får se bilderna på oss och kakan lite senare, ttyl.

Dagens Outfit

Skor Åhlens 499:- tror jag, Byxor med dragkedja där bak Vero Moda 299:-, Skjorta H&M 99:-, Pilotbrillor Åhlens 199:-

Om någon aldrig någonsin lägger märke till mig mer

Egentligen tycker jag att alla "regler" och hela världen är lite konstig, och då menar jag inte på ett negativft sätt utan på att komplicerat sätt. När dom är kända bloggarna lägger upp bilder när dom bara har BH och trosor, och om man läser deras kommentarer så får dom bara taskiga. Jag menar.. Ett bröst, det är väl likadant som ett öra. Det där har jag inte fattar. Men jag skulle inte vilja gå runt naken på stan t.ex!  Ni som läser detta tycker nog att jag är väldigt konstig när jag pratar om bröst men aja. Jag står för det! Och det här med världen, det är nog inte idé att jag berättar vad jag inte fattar för det kommer ni ändå inte fatta. Men jag kan försöka iallafall! Jag tycker att världen är konstig för: Vi har öron för att vi ska kunna lyssna, vi har ögon för att kunna kolla, vi har en rumpa för att kunna bajsa (?), vi har en ryggrad för att hålla upp ryggen.. osv. Men tänk om vi männskor inte hade allt det hära. Vem tror ni har bestämt att vi ska ha allt. Ok, ni fattar inte. Men det här är en väldig svår sak att förklara så fråga inte igen. Jag kanske är trögfattad, men när det gäller om detta så är jag inte trögfattad, jag bara inte tror på allt det hära. En sak har jag också tänk på, det är döden. Vart hamnar man? Vart är man då? Hur känns det? Får man ett nytt liv? Eller vad? Inte för att jag brukar tänka på döden men ibland så kan jag börja fundera vart man hamnar, inte för att jag är en sån som tror att dom "elaka" går till helvetet och dom "snälla" till himlen. Men jag lever livet (utan att fatta). Det skulle vara bra om man kunde "fatta" allt det hära som man säkert kommer prata mer om i skolan sen men jag kommer nog ändå inte fatta, oj jag menar.. inte tro! Ibland undrar jag om det bara är jag som tänker så eller om det är flera stycken som också tänker. Och resten bara fattar och tror.

Nu har ni en liten inblick om vad jag går runt och tänker på en del av tiden som går.
Nu har jag iallafall precis gått upp och jag tänkte snart fixa lite frukost och sedan kanske dra min mot Cissi eller om hon kanske skulle komma till mig vi får väl se hur det blir.

My day

Min kväll har spenderats tillsammns med Lina och kollade lite på big brother och snackade sedan kom Emelie en stund och vi tog lite kort. När hon gick hem så drog jag och Lina ner till vardagsrummet och kollade på lite film det blev Himlen är oskyldigt blå. Nu tänkte jag iallfall gå och lägga mig och imorgon så kanske det blir att va med Cissi men innan dess förmodligen åka ut till Lager 157, Sweet dreams.

Veckans blogg x2

Jag är med och tävlar om veckans blogg här!
Jag är även med att tävlar om veckans blogg här!

Braids


Dagens Outfit

Avklippt skjorta H&M, Leggings H&M, Skor Nelly.com.

Mhmm, Jordgubbar med choklad


Inte riktigt lika gott som svenska jordgubbar på sommaren, men nästan.

Lite fattigare av en sak men samtidigt rikare av en annan

Tänkte visa er lite grejer som jag köpte lite tidigare i veckan.
Vitt virkat linne från Vero Moda, 279:-

Halsring från Vero Moda 129:-

Gårdagens outfit


Pancakes


I bless the rain down in Africa


Den guldiga

Jag hissar kläder som är guldfärgade och det är/kommer vara mycket modernt specielt nu i vår, jag kommer nog beställa en sån här och lite andra grejer senare när jag får mina pengar.

Nu har äntligen min nya kamera kommit, Canon EOS 450D

Nu när min nya kamera har kommit så kan ni förvänta er bättre bilder, på den senaste  tiden har jag bara använt mobilkameran där av att det kan bli lite dålig kvalite ibland. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig kanske se på något gossip girl avsnitt eller två, Sleep well bitches.

Hänger på donken tills det är dags för klippning.


Dance, dance like a rolling party.

Kom precis hem till Lina efter att ha varit på Ica Maxi ocg fikat lite, Senare drar vi tillbaka till mig för att fixa lite saker.

Ikväll tänkte jag kolla på Lyckan I LA, tycker det verkar ganska intressant med tanke på att jag en gång skulle vilja bo där, eller iallafall resa dit ett tag.


Nu säger jag god natt

Dagen har varit bra och det blev att praoa på resturangen Sahara idag och sedan resten av veckan. Dagen har spenderats med lina och eftersom att vi har studiedag imorgon så blev det så att hon blir min nattgäst ikväll. Hon kom till mig typ halv nio och vi kollade sedan på In Time.

Jag tyckte att handlingen av filmen var ganska bra och jag gillar det dära med att ens tid i livet är valutan, jag fattar dock inte slutet, haha.

Nu kollar vi iallafall på bigbrother så det Ska vi nog fortsätta med tills vi somnar.


En bättre värld

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

 

Ändå tills nu har det varit så att man nästan har accepterat vad som händer nere i afrika, jag vet det låter hemskt men efter att jag har kollat på den hära kortfilmen gör att jag får upp mina ögon. Jag ångrar inte en enda sekund av att kolla på klippet, jag tycker att ni ska kolla ni ochså.


You are my light

image description

Nu är jag ute och går en liten promenix tillsammans med Lina


Extreme Cribs och Melodifestivalen

Just nu kollar jag på Extreme cribs, alltså det är helt sjukt hur dom kan bo sådär tex när dom bor ute i skogen i några bollar, byggt ett helt eget fort som har medeltiden som tema eller när dom har sprängt i ett berg bara för att sedan bygga ett hus där inne, haha jadå det finns människor för allt möjligt.
Som tex det hära huset det är ingen båt utan ett bara ett tema.
Och påtal om program så Kollade jag även på Melodifestivalen lite tidigare idag och jag tyckte verkligen att rätt låt vann iår. Har gillat hennes låt ända sedan jag hörde henne första gången. My Heart Is Refushing Me var även en av mina favorit i förra årets melodifestival.
Jag tyckte att årets Final var en av dem bästa, Dom flesta var faktiskt bra och var värda sin plats, det finns tydligen någon rättvisa ute i världen.

Det är en hel värld där ute som väntar på dig


Skratta åt livet innan livet skrattar år dig

Nu sitter jag hemma hos Emelie och kollar på big brother.
Tidigare idag så har jag bara tagit det lugn, skulle egentligen va med lina men blev inte så. Tänkte snart dra hem och sedan kolla på finalen av melodifestivalen (haha skapligt rimm) och äta lite gott.


Bilder ur arkivet.

Alla bilder är tagna av Emelie.

Tattoos


Nu är jag påväg ner till stan för att praoa min sista dag på Vero Moda.

Har inte fixat mig iordning idag så ser lite trött och sliten ut.


Chocolate dreams

Eftersom att eftermiddagen blev lite mindre intressant så sysselsatte jag mig med att baka chokladbollar, sååå gott Har redan ätit upp typ hälften. Tänkte även snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen. Cya :)


Just nu.

Har fixat bloggen lite och vi får se om jag börjar blogga igen. Den senaste veckan har jag praoat på vero moda och spenderar även dagen där imorgon också.


Testinlägg