USA Matta


Igår när jag badade med Cissi

Det har varit riktigt varmt dom senaste dagarna och även så har det blivit varmare i vattnet då vi kunde ligga i en stund utan att få panik.


Dansuppvisning

Idag så var våran klass på en dans föreställning där en vän dansade och dom var verkligen riktigt grymma. Annars så har det inte hänt så mycket idag förutom att jag hade ont i huvudet och kom senare till skolan, skriver mer senare. :*


Sitter och steker i solen på lunchrasten


Käkar glass ute på balkongen...

Och snart kommer Cissi hit och sedan kanske det blir att vi träffar Emelie och Lina. :)


Dip Dye


We can burn brighter than the sunInköpen från igår

Igår när vi var nere på stan så hittade jag en byxdress som kommer bli riktigt skön i sommaren och jag letade även efter en Hair Mascara för att kunna göra Dip Dye i mitt hår som jag även visar er lite senare.
Byxdress från H&M, 149:-
Hair Mascara, Åhlens, 129:-
Fick även hem ett hårband som jag glömt att visa den kom med jag beställde min skolavslutningsklänning.

Men tjenare ;)

Kom precis hem till Cissi och innan dess så var jag hemma hos mina kusiner där vi grillade, spelade kubb och sedan spelade lite Mariokart.


På donken med Cissi

Vi har just kollat på David Lindgren och sett på modevisning och nu blir det käk.


as the stars go by


Sneakpeak på avslutningsklänningen


Cissis nya blogg

Ville bara säga att Cissi har skaffat en ny blogg och addressen har ni HÄR!

Sitter ute och myser i solen på en kulle med Cissi

Solen skiner och det är fortfarande ljust ute, det måste man ju ta vara på så vi satte oss på en kulle och solade och snackade om lite allt möjligt, nu ska vi iallafall hem till mig där Cissi även blir min nattgäst.


Cissi kom precis förbi

Cissi kom precis förbi och vi har typ snackat och sånt snart ska jag äta och då blir det tacos,  hörs senare!

fick ett paket i posten imorse

Fick hem ett paket i posten idag och där låg min nya kjol som även kan användas som en klänning. Det är ett bra bas plagg och kan matchas med det mesta.

gårdagen

Gårdagen spenderades med Lina, Emelie och Louise. Först så åkte jag hem till Emelie och snackade där en stund och sedan drog vi vidare till Lina och sedan därefter mötte vi Louise för att sedan käka Pizza och sedan se på bio, Dark shadows blev det och den var riktigt bra, även lite komisk och det gillar vi.


Sköna strumpor

För några dagar sedan så åkte jag och Isabel ner till Dollarstore och där jag även fick med mig hem 2 par sköna strumpor, jag har sedan tidigare redan ett par som är knallrosa dom är riktigt sköna så jag tyckte inte att 2 par till skulle skada. ;)I skolan

Sitter i skolan och ska snart ha musik, efter skolan ska jag intervjua någon snubbe med Therese och sedan har jag gitarr lektion. Hör av mig senare, pusssssssssss